Kvällsmeny

FÖRRÄTTER / STARTERS

VITLÖKSBRÖD
Serveras med tzatziki och svarta oliver.
(Garlic bread served with tzatzikiand black olives).
79
MOZZARELLA CAPRESE
Tomatyröd lök, buffelmozzarella, basilika, olivolja, balsamico cream.
(Tomato,red onion, basil, olivoil, buffelmozzarella, balsamico cream).
99

TOAST SKAGEN
Serveras på skivad bröd och toppad med löjrom.
(Mayonnaise-based shrimp salad served on sliced toast garnished with bleak roe).

119

SCAMPI PIRI- PIRI
Med vitlok, basilika, smör, olivolja. Serveras med rostad brod.
(Prawn Piri-Piriwith garlic, basil, butter, olivoil, Served with rosted bread).

129

FISKRÄTTER/ FISH DISHES

LAXFILÉ 
Toppad med pesto, serveras med kräftor, hummersås och kokt potatis.
(Salmon tournedos topped with pesto, served with, lobster sauce and potatoes).

235

TORSKRYGG
Bakad torskrygg, äggeréme smaksattmed pepparrot, rödbetor, kapris, potatis, brynt smör.
(Baked cord with egg cream horseradish, beetroot, capers, browned butter).

235

GRILLAD TONFISK 
Med färsk mynta, koriander, avokado, spenat, tomat, skirat smör med smak av lime, serveras med kokt potatis.
(Grilled tuna with fresh mint, coriander, avocado, spenach, tomato, melted butter with lime, served with potatoes).

269

SMÖRSTEKT GÖSFILÉ
Serveras med sparris, krämig FRE vitvinssås, toppad med kräftor och kokt pot
(Grilled pike file, served with horses RNE sauce, crayfish tails and potatoes).

235

FISK & SKALDJURSGRYTA
Saffransdoftande gyra med lax, torsk räkor, mussloroch grönsaker serveras med aioli och rostat
(Fish & seafood stew with saffron, nn, ST shrimps, mussels, vegätable Served with aioli and toasted bred).

289

KÖTTRÄTTER/ MEAT DISHES

WIENERSCHNITZEL
Panerad fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssky, citron,
ansjovis, kapris, rucola och körsbärstomat.
(Breaded pork tenderloin with béarnaise, red wine sauce, lemon, ansjovis, capers, rocket and cherry tomato salad)

199

KALVMEDALJONGER
Grillade kalvmedaljonger med smörstektakronärtskockor, rostad cherry tomat och mix pej

(Calf medallions med butter, steak artichokes, rosted cherry tomatoes and mix pepper sauce).

229
FLÄSKFILÉ 
Med Black & White sås & pommes frites
(Fillet of pork, black and white sauce with French fries)
169
FLÄSKFILÉ OSCAR
Med rödvinssky kräftor, sparris, bearnaisesås mes frites
(Fillet of pork, crawfish, asparagus, red wine, béarnaise and french fries)
179
BIFFSTEK
Med rödvinssås, vitlök-chilibearnaise.
(Beefsteak with red wine sauce and garlic-chili béarnaise).
239
ENTRECÖTE
Med rödvinssås, café de parissmör.
(Entrecote with red wine sauce, cafe de paris butter).
259

SEASIDE’S SURF & TURF
Oxfile toppad med chili och vitlöksmarinerad scampi.
Grönsaker serveras med whisky&pepparsås.
(Beef fillet topped with chili and garlic marinated scampi. Vegetables are served with whiskey and pepper sauce)

Kötträtter serveras med valfritt tillbehör -potatisgratäng, pommes frites eller fried idaho.
(The main courses served optionally with potatoes au gratin, french fries or fried Idaho).

299

KYCKLING / CHICKEN DISHES

GRILLED KYCKLING
Pommes, bearnaisesås och rödvinssås
(Grilled chicken with french fries with béarnaise and red wine sauce)
169
CHICKEN TIKKA MASALA
Med ris, kycklingfilé och indiska kryddor
(Chicken with rice and Indian spices)

189

SALLADER

SALLAD NICOISE
Med tonfisk,haricovert, paprika, avokado, rödlök, oliver, ägg halvor, balsamvinäger dressing, serveras med rostat bröd.
(Tunasalad, haricot, paprika, red onion, avocado, olives, boiled egg and balsamic vinegar dressing served with toasted bread).

189
RÄK OCH AVOKADO SALLAD 
Med paprika, rödlök, tomat,durka, oliver, ägghalvor,
Rhode Island dressing och rostat bröd .
(Shrimp and avocado-based Salad with paprika, red onion, tomato, cucumber, oliver, garnished with Rhode Island dressing and ser kl toasted bread).
189

CAESARSALLAD
Med kyckling, bacon, krutonger, rödlök, caesardressing, serveras med rostat bröd.
(Caesar salad with grilled chicken, bacon, parmesan, red onion, croutons, cesar dressing. Served with toasted bread)

179

PASTARATTER /PASTA DISHES

Pasta Frutti DI MARRE
Pasta Linguine, scampi, gröna musslor, bläckfisk, läx, vittvin, basilika, tomatsås, chili
(Pasta Frutti di mare with Linguine pasta, prawn, green mussels, salmon, octopus, white wine, basil, tomato sauce and chilli)

209

PASTA MUMS-MUMS
Pasta penne, oxfilé, färska champinjoner, basilika, chili, vitlök, rödvin, grädde
(Pasta Mums-Mum with pasta penne, beef file, fresh mushrooms, basil, garlic, chilli, red wine, cream)

179

POLLO ALA TOSCANA
Pasta penne med kycklingfilé, soltorkade tomat, oliver, champinjoner, tomat, grädde och basilika
(Pasta penne with chicken, sundried tomato, olive, mushroom, cream and basil)

169

EFTERRÄTTER / DRESSERTS

FRITERAD CAMEMBRERT
Panerad ost med hjortronsylt
(Fried goat cheese with bread creams and cloudberry jam)
95
GLASS
Med skogsbärsmix (fråga din servitris om dagens smak)
(Ice-cream with mixture of wild berries)
69
VECKANS TÅRTA
Fråga din servitör om veckan smak
(Cake, ask your waitor about taste of the week)
89